Produk Pidéo
Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kami kalayan presisi tinggi sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa raoseun sareng yakin kana barang kami dina aplikasi na.
MACA DEUI
Pangalusna Tilu Warna Dipingpin Lampu Transformamtion Acrylic Magnetic Leviation Floating Shoe Display Stand Supplier-Oujia

Pangalusna Tilu Warna Dipingpin Lampu Transformamtion Acrylic Magnetic Leviation Floating Shoe Display Stand Supplier-Oujia

Pangalusna Tilu Warna Dipingpin Lampu Transformamtion Acrylic Magnetic Leviation Floating Shoe Display Stand Supplier Produkna parantos diuji pikeun minuhan standar kualitas internasional. Didirikeun taun 2006, Oujia Display Co., Ltd, salaku perusahaan teknologi tinggi kalayan sadayana vitalitas, poténsial sareng strengt komprehensif 6. penjualan urang bakal nyayogikeun pre-sale, penjualan, jasa purna jual kanggo anjeun, ngahubungi kami nalika aya masalah. 4.we mangrupakeun pabrik, urang gaduh kapasitas suplai anu kuat. 2. kami gaduh ranté suplai anu sampurna, sadayana anu anjeun pikahoyong tiasa kami laksanakeun Dupi anjeun pabrik? Leres. kami pabrik, kami gaduh 2 pabrik di Foshan, anu ngalakukeun prosés produksi anu béda. Kumaha kuring kéngingkeun jasa OEM / ODM? Ngahubungan layanan palanggan kami sareng nyayogikeun Gambar 3D anjeun ka kami, upami anjeun henteu gaduh Gambar 3D, urang tiasa ngarancang pikeun anjeun. Naha anjeun ngagaduhan ruang paméran? Kami gaduh 2 kamar paméran di Kota Foshan, Distrik Guangdong, Cina, sareng wilujeng sumping nganjang ka dinya.
2020/11/25
Grosir Tampilan Desain Sederhana Terbaik Grosir pikeun Suplier Butik kalayan harga-Oujia

Grosir Tampilan Desain Sederhana Terbaik Grosir pikeun Suplier Butik kalayan harga-Oujia

OJ-WR-024 Rak Tampilan Desain Sederhana Pangsaéna pikeun Suplier Butik. mangrupikeun hasil infiltrasi antar-rupa téknologi. Éta dikembangkeun ku urang Sunda & Tim D anu nyoko kana téknik mékanika, téknologi detéksi sareng sensing, téknologi kontrol otomatis, sareng téknologi drive servo. Oujia Wholesale Best Simple Design Rack Display for Boutique Supplier withgoodprice-Oujia, 2. urang gaduh ranté suplai anu sampurna, sadayana anu anjeun pikahoyong tiasa kami lakukeun
2021/01/20
Pabrik Grosir Mawar Emas Papakéan Tampilan Rék pabrik Oujia

Pabrik Grosir Mawar Emas Papakéan Tampilan Rék pabrik Oujia

OJ-2019N070 Pabrikan Grosir Emas Mawar Pakean Tampilan Rék. lebet ka pasar saatos éta ngalaman seueur uji coba domestik sareng internasional anu ketat sareng ketat anu diperyogikeun ku industri pasokan kantor. Pabrik Rék Oujia Introto Professional Rose Gold Clothing Display Oujia, 2.kami gaduh ranté suplai anu sampurna, sadayana anu anjeun pikahoyong tiasa kami lakukeun
2021/01/20
Service kami
"Kualitas luhur, integritas, inovasi, sareng win-win" mangrupikeun filosofi bisnis urang. Tujuan jasa kami nyaéta nyayogikeun jasa pangsaéna kalayan produk pangsaéna pikeun minuhan kabutuhan unggal klién. Kami ngarepkeun kerjasama, numuwuhkeun sareng ngembangkeun sareng anjeun kalayan tulus.
Kasus Kami
Foshan Nanhai Oujia Hardware Display Co., Ltd didirikeun salaku pabrik pabrik di 2011, éta mimitina didirikeun di Baiyun District of Guangzhou ku 2006. Pikeun ngagedéan ruang lingkup pabrik kami, kami ayeuna ngawangun pabrik kadua énggal ieu di Kota Foshan.
MACA DEUI
Toko Pakaian Realitas Virtual Kreatif Di Tiluan Tata Letak Pikeun Baju Merek Modis

Toko Pakaian Realitas Virtual Kreatif Di Tiluan Tata Letak Pikeun Baju Merek Modis

Toko Pakaian Realitas Virtual Kreatif Dina Tampilan Tata Letak Pikeun Baju Merek Modis Surélék: sales1@oujisdisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15728143369 Surélék: sales6@oujiadisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15626445117
2020/07/07
Desain butik Interior 3D 3D Pikeun Toko Baju Toko Fittings Store Display Rak Desain

Desain butik Interior 3D 3D Pikeun Toko Baju Toko Fittings Store Display Rak Desain

Gambar Desain Interior butik 3D Pikeun Desain Toko Tukang Toko Toko Rak Desain
2020/07/21
High End Fast Pantun Store Store Desain Seluruh Toko Gratis

High End Fast Pantun Store Store Desain Seluruh Toko Gratis

Toko Tukang Pantun Cepet Tukang Tukang Desain Seluruh Toko Gratis Surélék: sales1@oujisdisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15728143369 Surélék: sales6@oujiadisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15626445117
2020/07/22
Desain méwah Toko 3D méwah Desain Terkenal Merk Écéran Toko Téori Alat Tata Letak

Desain méwah Toko 3D méwah Desain Terkenal Merk Écéran Toko Téori Alat Tata Letak

Desain méwah Toko 3D méwah Desain Terkenal Pamakéan Éceran Toko Ritel Tampilan Peralatan Surélék: sales1@oujisdisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15728143369 Surélék: sales6@oujiadisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15626445117
2020/07/22
Tentang Kami
Foshan Nanhai Oujia Hardware Display Co., Ltd.
Kami ngahususkeun kana sababaraha jinis baju logam, calana, rak tampilan tas sareng nangtung, ogé ku asesoris sareng produk sanésna, sapertos méja tampilan, méja resepsi sareng perlengkapan témbok slat.
Salain ti produk urang sorangan, kami ogé nyayogikeun OEM
& jasa ODM sareng nampi pesenan khusus ogé. Sareng kami gaduh tim desain kami pikeun ngabantosan anjeun ngararancang toko anjeun nyalira. Kalayan rupa-rupa, kualitas anu saé, harga anu wajar sareng desain anu gaya, produk urang ngajual ogé di Asia, Amérika Kalér , Éropa wétan, Asia wétan, Asia kidul
  sareng
  Pertengahan wétan ayeuna.
Upami Anjeun gaduh patarosan deui, Tulis ka Kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung seueur tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.
Gantelkeun:
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese