Produk Hottest

Rak tampilan baju borongan - Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kalayan akurasi anu luhur sareng kualitas anu dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa ngaraosan sareng yakin kana barang-barang kami dina aplikasina. Produk utama Oujia nyaétarak paméran pakéan, garment tampilan stand, tampilan tabel sarta mannequins sarta stand tampilan séjén pikeun toko ritel.

MACA DEUI
Pangalusna borongan Metal Clothes Display Stand kalawan harga alus-Oujia Supplier

Pangalusna borongan Metal Clothes Display Stand kalawan harga alus-Oujia Supplier

OJ-2020N018Pangsaéna Cube Metal Display Stand High-end Lady Baju Kombinasi Rak Baju Rak OJ-2020N018 SupplierDesain inovatif produk ieu teu ngan brings pungsionalitas cukup tapi ogé ngajadikeun fungsi telepon leuwih merenah.Grosir Baju Metal Display Stand High-end Lady Kombinasi Baju Rak Rak sarengHarga anu saé-OujiaUpami anjeun gaduh minat hébat kana kami, Foshan Nanhai Oujia Hardware Display Co., Ltd. tiasa ngirim conto gratis pikeun nguji kualitas.Diadegkeun dina 2006, Oujia Display Co., Ltd, salaku perusahaan téknologi luhur kalayan sagala vitalitas, poténsi sareng kakuatan komprehensif. Pausahaan aya di Distrik Nanhai Kota Foshan Di5.we gaduh tim kontrol kualitas pikeun mastikeun kualitas produk 3.we boga profési R&Tim D, urang tiasa nyandak hal tech tinggi, kayaning jati diplay kalawan dipingpin jeung téhnologi leviation magnét 2.we boga ranté suplai sampurna, sadaya rék kami bisa ngalakukeun.Anjeun produsén? Sumuhun. kami produsén, urang boga 2 pabrik di Foshan, nu ngalakukeun proses produksi béda. Naon pilihan pengiriman barang abdi? Ku laut, angkutan udara jeung darat atawa pangiriman express. Urang bakal milih harga panghandapna atawa anjeun bisa mutuskeun dina eta.Do anjeun gaduh showroom a? Simkuring gaduh 2 showrooms di Kota Foshan, Kacamatan Guangdong, Cina, sarta wilujeng sumping didatangan eta.Oujia Best Grosir Baju Metal Display Stand kalawan harga alus-Oujia Supplier,1.we bisa nyadiakeun layanan OEM / ODM (desain interior warung anjeun)
Rak Papakéan Butik Pangalusna Pikeun Toko Eceran Papakéan Témbongkeun Nangtung Supplier Perabot Toko Lampu LED

Rak Papakéan Butik Pangalusna Pikeun Toko Eceran Papakéan Témbongkeun Nangtung Supplier Perabot Toko Lampu LED

Oujia pangalaman canggih sorangan dina rak tampilan pakean Butik jeung manufaktur dipingpin, ieu téh desain diobral panas kami di dipingpin runtuyan rak tampilan. urang tiasa ngalakukeun desain dipingpin béda dina rak tampilan, OEM& ODM sayogiRak Pameran Butik Eceran Emas sareng Lampu Led
Profésional Hideung Retail Toko fittings Metal Busana Témbongkeun rak pabrik-Oujia

Profésional Hideung Retail Toko fittings Metal Busana Témbongkeun rak pabrik-Oujia

Pamasangan Toko Eceran Profesional sareng Pabrikan Perabot Toko--OUJIA,sadaya fittings warung dijieun ku bahan stainless steel kualitas luhur jeung pabrik diobral langsung, urang kudu leuwih ti 15 taun pangalaman dina manufaktur rak tampilan.OEM& ODM sayogi
Profésional Cina Popular Stainless Steel Busana Paparan rak pabrik-Produsén Oujia

Profésional Cina Popular Stainless Steel Busana Paparan rak pabrik-Produsén Oujia

Oujia Profesional Cina Popular Stainless Steel Busana Paparan Rak manufacturers-Oujia manufacturers.we mangrupakeun produsén kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman dina manufaktur rak tampilan, urang boga kapasitas suplai kuat. OEM& ODM sayogi di dieu
Ngaropea Emas Butik Busana Témbongkeun pabrik Rak Ti Cina Oujia

Ngaropea Emas Butik Busana Témbongkeun pabrik Rak Ti Cina Oujia

OJ-NP-001Ngaropea Emas Butik Busana Témbongkeun produsén Rak TiChinaOujia  didamel saluyu sareng standar produksi internasional.Oujia Introto Disesuaikeun Emas Butik Busana Rak Display Produsén Ti Cina Oujia,3.we gaduh profési Sunda&Tim D, urang tiasa nyandak hal tech tinggi, kayaning diplay jati jeung dipingpin jeung téhnologi leviation magnét
Cina Tilu Warna Led Light Transformamtion Acrylic Magnetic Leviation Floating Shoe Display Stand pabrik-Oujia

Cina Tilu Warna Led Light Transformamtion Acrylic Magnetic Leviation Floating Shoe Display Stand pabrik-Oujia

Kaunggulan 1.2.we boga ranté suplai sampurna, sadaya rék urang bisa ngalakukeun 2.5.we boga tim kontrol kualitas pikeun mastikeun kualitas produk 3.4.we produsén, urang boga kapasitas suplai kuat. 4.3.urang boga profesi R&Tim D, urang tiasa nyandak hal tech tinggi, kayaning diplay jati jeung dipingpin jeung téhnologi leviation magnét
Rak Busana Emas Ngagurilap Butik Profesional sareng Lampu LED Pikeun Produsén Tampilan Toko Eceran

Rak Busana Emas Ngagurilap Butik Profesional sareng Lampu LED Pikeun Produsén Tampilan Toko Eceran

Ngaropéa Butik Ngagurilap Rak Busana Emas jeung Lampu LED Pikeun Eceran Store Display Fixture pabrik FromChinaProdukna parantos dikenal sacara lega di industri pikeun integritasna. Kami mangrupikeun produsén perabot toko profésional kalayan pangalaman langkung ti 15 taun
Kualitas luhur Beusi lanté Témbongkeun Stand pikeun Bridal Toko Kawinan Kawinan Showroom Oujia

Kualitas luhur Beusi lanté Témbongkeun Stand pikeun Bridal Toko Kawinan Kawinan Showroom Oujia

Introto High Quality Beusi Floor Display Stand pikeun Bridal Shop Wedding Dress ShowroomIeu mangrupikeun produk énggal kami di 2021 (OUJIA)Ngaran produk: Kawinan pakéan Display StandItem No: OJ-CR78Ukuran: 2000 * 400 * 2300mm (kalayan makuta)2000 * 400 * 2100mm (tanpa makuta)Aplikasi: Showroom Toko PangantenWarna: Emas / HideungBahan: Beusi / Stainless SteelPerlakuan permukaan: palapis bubukKapasitas: leuwih ti 20kgFitur: tugas beurat
Grosir Adat Emas Stainless Steel Paparan Rail Gantung Rail pikeun Kawinan Pakéan

Grosir Adat Emas Stainless Steel Paparan Rail Gantung Rail pikeun Kawinan Pakéan

Oujia Introto Grosir Adat Emas Stainless Steel Display Rak Gantung Rel pikeun Kawinan Gaun Oujia,3.we gaduh profési Sunda&Tim D, urang tiasa nyandak hal tech tinggi, kayaning diplay jati jeung dipingpin jeung téhnologi leviation magnét
Emas pakean rak apparel baju ritel shelving garment tampilan rak pakean toko parabot

Emas pakean rak apparel baju ritel shelving garment tampilan rak pakean toko parabot

Rak baju emas Fitur Produk:1. bahan utama: stainless steel2. Desain custom wilujeng sumping, désainer urang bisa nyieun renderings 3D jeung gambar insinyur sakumaha per pamundut anjeun.3. bahan dipénta husus anu avaible.4. Solusi logo anu béda cocog sareng karesep anjeun.5. Sagalana tos dirakit di pabrik, siap dipaké sanggeus anjeun nampi.6. Rak pakean emas anu kami hasilkeun nyaéta kualitas anu saé sareng pangiriman tepat waktu.7. Unggal sapotong tunggal ogé dipak kana crate kai misah, kaamanan di pengiriman barang.8. Desain jeung manufaktur of showcase toko jeung kios mall.Aplikasi produk:OUJIA parantos nyayogikeun showcase tampilan toko kualitas luhur sareng kisok mall balanja ka industri anu béda sapertos perhiasan, pakean, sapatu, sareng supermarkét ti saprak ngadegna.
Introto Adat Hideung Butik Toko Busana Tampilan stand Hiasan Metal rak pikeun Baju Garment Toko

Introto Adat Hideung Butik Toko Busana Tampilan stand Hiasan Metal rak pikeun Baju Garment Toko

Stand Tampilan Baju Hideung ieu mangrupikeun desain anu paling populér di pasarjasa custom sarta ODM&jasa OEM sadiaaplikasi: toko pakean, toko garment, hiasan butikbahan: logam rak stainless steelwarna geus ngaropéa, hideung / Emas
OEM ODM Factory borongan Emas Rak Baju Kain Toko Kantong Sapatu Pintonan Nangtung Rak Butik Jati

OEM ODM Factory borongan Emas Rak Baju Kain Toko Kantong Sapatu Pintonan Nangtung Rak Butik Jati

rak tampilan pakean ieu dijieun ku kualitas luhur stainless steel sarta dewan MDF, sarta diménsi ieu ngaropéa ku pamundut customer, urang boga pabrik urang sorangan pikeun ngarojong OEM béda.& jasa ODM, sarta kami boga profésional R& Tim D pikeun nyayogikeun jasa desain 3D gratis pikeun toko anjeun
Ngaropea Hideung Beusi Busana Rak Tembok Dipasang Gantung Rak Garment Store Desain Interior

Ngaropea Hideung Beusi Busana Rak Tembok Dipasang Gantung Rak Garment Store Desain Interior

OUJIA mangrupikeun produsén jati toko profésional kalayan langkung ti 15 taun dina widang ieu, urang tiasa ngahasilkeun rak tampilan anu béda-béda, rak tampilan, kabinét dispaly sareng kalebet meja resepsi jsb ... kami ogé tiasa nyayogikeun desain interior toko pikeun anjeun upami anjeun henteu ' teu gaduh ide pikeun desain toko anjeun
Introto Fashion Design Apparel Apparel Store Display Stand Wall Mounted Clothing Rak Display Rak Tembok sareng Lampu LED Oujia

Introto Fashion Design Apparel Apparel Store Display Stand Wall Mounted Clothing Rak Display Rak Tembok sareng Lampu LED Oujia

YW-LED-UP003rak tampilan LED. Ngagabungkeun  jeung ngajadikeun langkung lumaku. Produk ieu ngajamin yén gambar anu diproyékkeun ku proyektor multimédia tiasa katingali ku pamirsa sareng ngajamin yén éta ditampilkeun dina kualitas pangsaéna. Kalawan beurat sedeng, breathability sarta touch lemes, produk ieu bakal nyieun pangalaman kualitas sare sepi, ninggalkeun konsumén ngarasa seger jeung alam.Surélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Introto Desain Pantun Apparel Busana Toko Tampilan Stand Tembok Dipasang Busana Paparan Rak Toko Tembok Rak jeung Lampu LED Oujia,2.we gaduh ranté suplai sampurna, sadaya rék bisa urang laksanakeun
Introto modern stainless steel komérsial rak Témbongkeun rak Marmer Busana rak Jeung MDF Oujia

Introto modern stainless steel komérsial rak Témbongkeun rak Marmer Busana rak Jeung MDF Oujia

YW-LED-2020N003Ngagurilap emas nangtung cocog base veneer marmer nampilkeun pangalaman katempo paling dibédakeun. Lampu LED mangrupikeun titik caang tina stand, kalayan lampu, teu aya bayangan dina baju. Kabel disumputkeun dina tabung. Konsumén bisa kalayan gampang masang sarta ngagunakeun. Salaku tambahan, warna tabung tiasa disaluyukeun.Surélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Introto Modern Stainless Steel Commercial Display Rak Rak Marmer Busana Rak Jeung MDF Oujia,6.our diobral bakal nyadiakeun sampurna pre-diobral, diobral, jasa saatos-diobral pikeun anjeun, ngahubungan kami lamun masalah datang nepi.
Pabrik Rak Perhiasan Kualitas Terbaik

Pabrik Rak Perhiasan Kualitas Terbaik

Ngadegkeun perhiasan. 360 gelar mintonkeun perhiasan Anjeun, bisa diputer.Penampilan éndah, struktur kuat, gampang ngabongkar sareng ngumpul, gampang diangkut.Surélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia BestQuality Jewelry Rack Factory,5.we gaduh tim kontrol kualitas pikeun mastikeun kualitas produk

Jasa Kami

Rak pajangan baju grosir - "Kualitas luhur, integritas, inovasi, sareng win-win" nyaéta filosofi bisnis urang. Tujuan tina jasa kami ti OUJIA nyaéta pikeun nyayogikeun palayanan anu pangsaéna sareng produk anu pangsaéna pikeun nyumponan unggal sarat klien. Kami ngarepkeun gawé bareng, tumuwuh sareng ngembangkeun sareng anjeun kalayan ikhlas. Oujia nyadiakeun layanan ngaropéa pikeun rak tampilan baju, stand tampilan pakean pikeun tabel tampilan butik borongan sarta stand tampilan. sarta kami ogé bisa nyadiakeun jasa desain interior butik, OEM& jasa ODM sadia.

Kasus proyék ti OUJIA

Foshan Nanhai Oujia Hardware Témbongkeun Co., Ltd diadegkeun salaku produsén pabrik di 2011, éta asalna diadegkeun di Kacamatan Baiyun of Guangzhou ku 2006. Pikeun ngalegaan wengkuan pabrik urang, urang ayeuna diwangun nepi pabrik kadua anyar ieu di Kota Foshan. Di handap ieu mangrupikeun kasus anu suksés tina rak tampilan baju, stand tampilan garmen sareng méja tampilan dina Oujia sareng sababaraha toko ritel / ide desain interior butik tina kasus proyék kami.

MACA DEUI
Pangalusna témbok dipasang rak tampilan pikeun desain butik Supplier | Oujia

Pangalusna témbok dipasang rak tampilan pikeun desain butik Supplier | Oujia

Ieu tampilan OUJIAtémbok dipasang rak basajan ieu pisan ekonomis jeung ongkos-éféktif mendesain warung Anjeunabdi ngarepkeun anjeun sadayana bakal resep..sareng ngabagéakeun sadaya saran ka kamiramatloka: https://www.oujiadisplay.comOujia Display Co., Ltd gaduh tim desain profésional pikeun ngarancang rak tampilan anu béda pikeun butik, ideu desain anu béda-béda anu masing-masing mangrupikeun hasil anu pantes ti aranjeunna.upami anjeun hoyong kami mendesain toko ritel anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun Gambar 3D atanapi kami tiasa ngarancang pikeun anjeunurang bisa ngahasilkeun Emas Display Rak, tampilan rak jeung kabinét pikeun baju, meja tampilan, meja panarimaan jeung rak sapatu jsb.
Toko Apparel Realitas Virtual Kreatif Pangalusna Inside View Layout Supplier

Toko Apparel Realitas Virtual Kreatif Pangalusna Inside View Layout Supplier

Toko Apparel Realitas Virtual Kreatif Di jero Témbongkeun Tata Letak Pikeun Baju Brand FashionableSurélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Best Kreatif Virtual Reality Apparel Store Jero Témbongkeun Layout Supplier, 4.we téh produsén, urang boga kapasitas suplai kuat.
Pangalusna Stylish Butik Interior 3D Gambar Pikeun Busana Toko Fittings Toko Display Rak Desain Supplier

Pangalusna Stylish Butik Interior 3D Gambar Pikeun Busana Toko Fittings Toko Display Rak Desain Supplier

Stylish Butik Interior 3D Gambar Pikeun Busana Toko fittings Store DisplayDesain rakOujia Best Stylish Boutique Interior 3D Gambar Pikeun Busana Toko Fittings Store Display Racks Design Supplier,kamiprodusén desain rak, Urang boga kapasitas suplai kuat dina rak tampilan toko pakean, ngarancang pangalusnatoko Rak pikeun konsumén pakean store.We nu paling profésional di Cina Produsén rak baju, étarak lawon kami ngahasilkeun kualitas dipercaya, kualitas dijamin, sarta boga pangaruh hiasan alus dina rak warung. Wilujeng sumping sareng ngalaman sareng kéngingkeun kutipan.
Profesional High End Gancang Pantun Busana Toko Sakabeh Desain Toko Pikeun pabrik Free

Profesional High End Gancang Pantun Busana Toko Sakabeh Desain Toko Pikeun pabrik Free

High End Fast Fashion Toko Busana Desain sakabeh Toko Pikeun GratisSurélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Professional High End Fast Fashion Clothing Store Desain Toko Sakabeh Pikeun produsén Gratis,5.we gaduh tim kontrol kualitas pikeun mastikeun kualitas produk

Tentang Kami

Foshan Nanhai Oujia Hardware Témbongkeun Co., Ltd.

Kami ngahususkeun dina sababaraha jinis logam (baju stainless steel / beusi), calana panjang, rak tampilan garmen, rak tampilan borongan sareng méja tampilan, rak tampilan baju borongan ogé sareng asesoris sareng produk sanésna, sapertos méja tampilan, meja resepsi sareng fixtures témbok slat.

Sajaba ti produk urang sorangan, urang ogé nyadiakeun OEM& jasa ODM sarta narima pesenan ngaropéa ogé.Jeung urang boga tim desain kami pikeun mantuan Anjeun nyadiakeun sababaraha gagasan desain interior pikeun shop.With sorangan rupa-rupa, kualitas alus, harga lumrah jeung desain stylish, produk urang ngajual ogé di Asia, Kalér. Amérika, Éropa Wétan, Asia Wétan, Asia Kidul sareng Wétan Tengah ayeuna.

Upami Anjeun Boga Patarosan Langkung, Tulis Ka Kami
Ngan ngabejaan urang syarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    Basa ayeuna:Sundanese

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun: