Produk Hottest

Rak tampilan baju borongan - Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kalayan akurasi anu luhur sareng kualitas anu dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa ngaraosan sareng yakin kana barang-barang kami dina aplikasina. Produk utama Oujia nyaéta rak tampilan pakean, stand tampilan pésta, méja tampilan sareng mannequins sareng stand tampilan sanés pikeun toko ritel.

MACA DEUI
Rak Papakéan Butik Pangalusna Pikeun Toko Eceran Papakéan Témbongkeun Nangtung Supplier Perabot Toko Lampu LED

Rak Papakéan Butik Pangalusna Pikeun Toko Eceran Papakéan Témbongkeun Nangtung Supplier Perabot Toko Lampu LED

Oujia pangalaman canggih sorangan dina rak tampilan pakean Butik jeung manufaktur dipingpin, ieu téh desain diobral panas kami di dipingpin runtuyan rak tampilan. urang tiasa ngalakukeun desain dipingpin béda dina rak tampilan, OEM& ODM sayogiRak Pameran Butik Eceran Emas sareng Lampu Led
Profésional Hideung Retail Toko fittings Metal Busana Témbongkeun rak pabrik-Oujia

Profésional Hideung Retail Toko fittings Metal Busana Témbongkeun rak pabrik-Oujia

Pamasangan Toko Eceran Profesional sareng Pabrikan Perabot Toko--OUJIA,sadaya fittings warung dijieun ku bahan stainless steel kualitas luhur jeung pabrik diobral langsung, urang kudu leuwih ti 15 taun pangalaman dina manufaktur rak tampilan.OEM& ODM sayogi
Profésional Cina Popular Stainless Steel Busana Paparan rak pabrik-Produsén Oujia

Profésional Cina Popular Stainless Steel Busana Paparan rak pabrik-Produsén Oujia

Oujia Profesional Cina Popular Stainless Steel Busana Paparan Rak manufacturers-Oujia manufacturers.we mangrupakeun produsén kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman dina manufaktur rak tampilan, urang boga kapasitas suplai kuat. OEM& ODM sayogi di dieu
Ngaropea Emas Butik Busana Témbongkeun pabrik Rak Ti Cina Oujia

Ngaropea Emas Butik Busana Témbongkeun pabrik Rak Ti Cina Oujia

OJ-NP-001Ngaropea Emas Butik Busana Témbongkeun produsén Rak TiChinaOujia  didamel saluyu sareng standar produksi internasional.Oujia Introto Disesuaikeun Emas Butik Busana Rak Display Produsén Ti Cina Oujia,3.we gaduh profési Sunda&Tim D, urang tiasa nyandak hal tech tinggi, kayaning diplay jati jeung dipingpin jeung téhnologi leviation magnét
Cina Tilu Warna Led Light Transformamtion Acrylic Magnetic Leviation Floating Shoe Display Stand pabrik-Oujia

Cina Tilu Warna Led Light Transformamtion Acrylic Magnetic Leviation Floating Shoe Display Stand pabrik-Oujia

Kaunggulan 1.2.we boga ranté suplai sampurna, sadaya rék urang bisa ngalakukeun 2.5.we boga tim kontrol kualitas pikeun mastikeun kualitas produk 3.4.we produsén, urang boga kapasitas suplai kuat. 4.3.urang boga profesi R&Tim D, urang tiasa nyandak hal tech tinggi, kayaning diplay jati jeung dipingpin jeung téhnologi leviation magnét
Kualitas luhur Beusi lanté Témbongkeun Stand pikeun Bridal Toko Kawinan Kawinan Showroom Oujia

Kualitas luhur Beusi lanté Témbongkeun Stand pikeun Bridal Toko Kawinan Kawinan Showroom Oujia

Introto High Quality Beusi Floor Display Stand pikeun Bridal Shop Wedding Dress ShowroomIeu mangrupikeun produk énggal kami di 2021 (OUJIA)Ngaran produk: Kawinan pakéan Display StandItem No: OJ-CR78Ukuran: 2000 * 400 * 2300mm (kalayan makuta)2000 * 400 * 2100mm (tanpa makuta)Aplikasi: Showroom Toko PangantenWarna: Emas / HideungBahan: Beusi / Stainless SteelPerlakuan permukaan: palapis bubukKapasitas: leuwih ti 20kgFitur: tugas beurat
Grosir Adat Emas Stainless Steel Paparan Rail Gantung Rail pikeun Kawinan Pakéan

Grosir Adat Emas Stainless Steel Paparan Rail Gantung Rail pikeun Kawinan Pakéan

Oujia Introto Grosir Adat Emas Stainless Steel Display Rak Gantung Rel pikeun Kawinan Gaun Oujia,3.we gaduh profési Sunda&Tim D, urang tiasa nyandak hal tech tinggi, kayaning diplay jati jeung dipingpin jeung téhnologi leviation magnét
Emas pakean rak apparel baju ritel shelving garment tampilan rak pakean toko parabot

Emas pakean rak apparel baju ritel shelving garment tampilan rak pakean toko parabot

Rak baju emas Fitur Produk:1. bahan utama: stainless steel2. Desain custom wilujeng sumping, désainer urang bisa nyieun renderings 3D jeung gambar insinyur sakumaha per pamundut anjeun.3. bahan dipénta husus anu avaible.4. Solusi logo anu béda cocog sareng karesep anjeun.5. Sagalana tos dirakit di pabrik, siap dipaké sanggeus anjeun nampi.6. Rak pakean emas anu kami hasilkeun nyaéta kualitas anu saé sareng pangiriman tepat waktu.7. Unggal sapotong tunggal ogé dipak kana crate kai misah, kaamanan di pengiriman barang.8. Desain jeung manufaktur of showcase toko jeung kios mall.Aplikasi produk:OUJIA parantos nyayogikeun showcase tampilan toko kualitas luhur sareng kisok mall balanja ka industri anu béda sapertos perhiasan, pakean, sapatu, sareng supermarkét ti saprak ngadegna.
Introto Adat Hideung Butik Toko Busana Tampilan stand Hiasan Metal rak pikeun Baju Garment Toko

Introto Adat Hideung Butik Toko Busana Tampilan stand Hiasan Metal rak pikeun Baju Garment Toko

Stand Tampilan Baju Hideung ieu mangrupikeun desain anu paling populér di pasarjasa custom sarta ODM&jasa OEM sadiaaplikasi: toko pakean, toko garment, hiasan butikbahan: logam rak stainless steelwarna geus ngaropéa, hideung / Emas
Introto Fashion Design Apparel Apparel Store Display Stand Wall Mounted Clothing Rak Display Rak Tembok sareng Lampu LED Oujia

Introto Fashion Design Apparel Apparel Store Display Stand Wall Mounted Clothing Rak Display Rak Tembok sareng Lampu LED Oujia

YW-LED-UP003rak tampilan LED. Ngagabungkeun  jeung ngajadikeun langkung lumaku. Produk ieu ngajamin yén gambar anu diproyékkeun ku proyektor multimédia tiasa katingali ku pamirsa sareng ngajamin yén éta ditampilkeun dina kualitas pangsaéna. Kalawan beurat sedeng, breathability sarta touch lemes, produk ieu bakal nyieun pangalaman kualitas sare sepi, ninggalkeun konsumén ngarasa seger jeung alam.Surélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Introto Desain Pantun Apparel Busana Toko Tampilan Stand Tembok Dipasang Busana Paparan Rak Toko Tembok Rak jeung Lampu LED Oujia,2.we gaduh ranté suplai sampurna, sadaya rék bisa urang laksanakeun
Introto modern stainless steel komérsial rak Témbongkeun rak Marmer Busana rak Jeung MDF Oujia

Introto modern stainless steel komérsial rak Témbongkeun rak Marmer Busana rak Jeung MDF Oujia

YW-LED-2020N003Ngagurilap emas nangtung cocog base veneer marmer nampilkeun pangalaman katempo paling dibédakeun. Lampu LED mangrupikeun titik caang tina stand, kalayan lampu, teu aya bayangan dina baju. Kabel disumputkeun dina tabung. Konsumén bisa kalayan gampang masang sarta ngagunakeun. Salaku tambahan, warna tabung tiasa disaluyukeun.Surélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Introto Modern Stainless Steel Commercial Display Rak Rak Marmer Busana Rak Jeung MDF Oujia,6.our diobral bakal nyadiakeun sampurna pre-diobral, diobral, jasa saatos-diobral pikeun anjeun, ngahubungan kami lamun masalah datang nepi.
Pabrik Rak Perhiasan Kualitas Terbaik

Pabrik Rak Perhiasan Kualitas Terbaik

Ngadegkeun perhiasan. 360 gelar mintonkeun perhiasan Anjeun, bisa diputer.Penampilan éndah, struktur kuat, gampang ngabongkar sareng ngumpul, gampang diangkut.Surélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia BestQuality Jewelry Rack Factory,5.we gaduh tim kontrol kualitas pikeun mastikeun kualitas produk
Steel Steel Metal Besar dipasang Dipingpin Témbongkeun Paparan rak jeung Kabinet pikeun Retail Baju Toko showcase Oujia

Steel Steel Metal Besar dipasang Dipingpin Témbongkeun Paparan rak jeung Kabinet pikeun Retail Baju Toko showcase Oujia

Matte cocok hideung warna emas ngagurilap nyaeta nada paling pikaresepeun, ditambah urang biasa panel marmer veneer hadir brand a anyar gaya sadayana-cocok.Awall dipasang Sistim nongkrong-gudang bisa ngagunakeun rohangan di warung Anjeun éfisién, sadaya rak jeung nongkrong bar bisa detached ti tulisan témbok.Kalawan caang lampu LED on pésta éta, teu worries ngeunaan moal cukup lampu dina pakean nu deui.surélék:sales1@oujisdisplay.comTel / WhatsApp: + 86-15728143369surélék:sales6@oujiadisplay.comTel / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Introto steel Steel Metal Besar dipasang Dipingpin Témbongkeun Paparan rak jeung Kabinet pikeun Retail Baju Toko showcase Oujia, 2.we boga ranté suplai sampurna, sadayana rék bisa ngalakukeun
Ngaropea Busana Outlet Toko Stand LED Lighted Beusi Garment Rak pabrik Ti Cina Oujia

Ngaropea Busana Outlet Toko Stand LED Lighted Beusi Garment Rak pabrik Ti Cina Oujia

Oujia Introto Busana Outlet Toko Nangtung LED Lighted Beusi Garment rak Oujiakami produsén, urang boga kapasitas suplai kuat.Oujia Ngaropea Busana Outlet Toko Nangtung LED Lighted Beusi Garment Rak Pabrik Oujia FromChina,6.our diobral bakal nyadiakeun sampurna pre-diobral, diobral, jasa saatos-diobral pikeun anjeun, ngahubungan kami lamun masalah datang nepi.
Pangalusna Cina Baju Kabinét Tembok Kayu Paparan Ngagantung Rak Rak sareng produsén LED-Oujia

Pangalusna Cina Baju Kabinét Tembok Kayu Paparan Ngagantung Rak Rak sareng produsén LED-Oujia

Oujia Cina Baju Kabinét Tembok Tampilan Kayu Ngagantung Rak Rak sareng produsén LED-Oujia,kami tiasa nyayogikeun jasa OEM / ODM (desain interior toko anjeun)Oujia Best China Clothes Cabinet Wall Wooden Display Hanging Shelf Rack with LED manufacturers-Oujia Supplier,1.urang tiasa nyayogikeun jasa OEM / ODM (Desain interior toko anjeun)
BestQuality Introto Retail Wall Mounted Clothing Rel Gantung kalayan lampu dipimpin Pabrik Oujia

BestQuality Introto Retail Wall Mounted Clothing Rel Gantung kalayan lampu dipimpin Pabrik Oujia

Oujia Introto Retail Dinding Dipasang Baju Gantung Rel sareng lampu dipimpin Oujia,urang boga tim kontrol kualitas pikeun mastikeun kualitas produkOujia BestQuality Introto Retail Wall Mounted Clothes Hanging Rail sareng lampu dipimpin Oujia Factory, 4.we mangrupikeun produsén, urang gaduh kapasitas suplai anu kuat.

Jasa Kami

Rak pajangan baju grosir - "Kualitas luhur, integritas, inovasi, sareng win-win" nyaéta filosofi bisnis urang. Tujuan tina jasa kami ti OUJIA nyaéta pikeun nyayogikeun palayanan anu pangsaéna sareng produk anu pangsaéna pikeun nyumponan unggal syarat para nasabah. Kami ngarepkeun gawé bareng, ngembang sareng ngembangkeun sareng anjeun kalayan ikhlas. Oujia nyadiakeun layanan ngaropéa pikeun rak tampilan baju, stand tampilan pakean pikeun tabel tampilan butik borongan sarta stand tampilan. sareng kami ogé tiasa nyayogikeun jasa desain interior butik, OEM& jasa ODM sadia.

Kasus proyék ti OUJIA

Foshan Nanhai Oujia Hardware Témbongkeun Co., Ltd didirikan salaku pabrik pabrik di 2011, éta asalna diadegkeun di Kacamatan Baiyun of Guangzhou ku 2006. Pikeun ngalegaan wengkuan pabrik urang, urang ayeuna diwangun nepi pabrik kadua anyar ieu di Kota Foshan. Di handap ieu mangrupikeun kasus anu suksés tina rak tampilan pakéan, stand tampilan pésta sareng méja tampilan dina Oujia sareng sababaraha ide desain interior toko / butik tina kasus proyék kami.

MACA DEUI
Pangalusna témbok dipasang rak tampilan pikeun desain butik Supplier | Oujia

Pangalusna témbok dipasang rak tampilan pikeun desain butik Supplier | Oujia

Ieu tampilan OUJIAtémbok dipasang rak basajan ieu pisan ekonomis jeung ongkos-éféktif mendesain warung Anjeunabdi ngarepkeun anjeun sadayana bakal resep..sareng ngabagéakeun sadaya saran ka kamiramatloka: https://www.oujiadisplay.comOujia Display Co., Ltd gaduh tim desain profésional pikeun ngarancang rak tampilan anu béda pikeun butik, ideu desain anu béda-béda anu masing-masing mangrupikeun hasil anu pantes ti aranjeunna.upami anjeun hoyong kami mendesain toko ritel anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun Gambar 3D atanapi kami tiasa ngarancang pikeun anjeunurang bisa ngahasilkeun Emas Display Rak, tampilan rak jeung kabinét pikeun baju, meja tampilan, meja panarimaan jeung rak sapatu jsb.
Toko Apparel Realitas Virtual Kreatif Pangalusna Inside View Layout Supplier

Toko Apparel Realitas Virtual Kreatif Pangalusna Inside View Layout Supplier

Toko Apparel Realitas Virtual Kreatif Di jero Témbongkeun Tata Letak Pikeun Baju Brand FashionableSurélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Best Kreatif Virtual Reality Apparel Store Jero Témbongkeun Layout Supplier, 4.we téh produsén, urang boga kapasitas suplai kuat.
Pangalusna Stylish Butik Interior 3D Gambar Pikeun Busana Toko Fittings Toko Display Rak Desain Supplier

Pangalusna Stylish Butik Interior 3D Gambar Pikeun Busana Toko Fittings Toko Display Rak Desain Supplier

Stylish Butik Interior 3D Gambar Pikeun Busana Toko fittings Store DisplayDesain rakOujia Best Stylish Boutique Interior 3D Gambar Pikeun Busana Toko Fittings Store Display Racks Design Supplier,kamiprodusén desain rak, Urang boga kapasitas suplai kuat dina rak tampilan toko pakean, ngarancang pangalusnatoko Rak pikeun konsumén pakean store.We nu paling profésional di Cina Produsén rak baju, étarak lawon kami ngahasilkeun kualitas dipercaya, kualitas dijamin, sarta boga pangaruh hiasan alus dina rak warung. Wilujeng sumping sareng ngalaman sareng kéngingkeun kutipan.
Profesional High End Gancang Pantun Busana Toko Sakabeh Desain Toko Pikeun pabrik Free

Profesional High End Gancang Pantun Busana Toko Sakabeh Desain Toko Pikeun pabrik Free

High End Fast Fashion Toko Busana Desain sakabeh Toko Pikeun GratisSurélék:sales1@oujisdisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15728143369Surélék:sales6@oujiadisplay.comTelepon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Professional High End Fast Fashion Clothing Store Desain Toko Sakabeh Pikeun produsén Gratis,5.we gaduh tim kontrol kualitas pikeun mastikeun kualitas produk

Tentang Kami

Foshan Nanhai Oujia Hardware Témbongkeun Co., Ltd.

Kami ngahususkeun dina rupa-rupa logam (baju stainless steel / beusi), calana panjang, rak tampilan garmen, rak tampilan borongan sareng méja tampilan, rak tampilan baju borongan ogé sareng asesoris sareng produk sanésna, sapertos tabel tampilan, meja resepsi sareng fixtures témbok slat.

Sajaba ti produk urang sorangan, urang ogé nyadiakeun OEM& Ladenan ODM sareng nampi pesenan khusus ogé. Sareng kami gaduh tim desain kami pikeun ngabantosan anjeun nyayogikeun sababaraha ideu desain interior pikeun toko anjeun nyalira. Kalayan rupa-rupa, kualitas anu saé, harga anu lumayan sareng desain anu bergaya, produk urang laris di Asia, Kalér Amérika, Éropa Wétan, Asia Wétan, Asia Kidul sareng Wétan Tengah ayeuna.

Upami Anjeun Boga Patarosan Langkung, Tulis Ka Kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    Basa ayeuna:Sundanese