Video Produk
Tujuane kanggo nggawe pelanggan kepenak kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang ing aplikasi.
Waca liyane
Telung warna paling apik sing dipimpin cahya Transformamtion akrilik magnetik, Ngambang tampilan sepatu, Panyedhiya-Oujia

Telung warna paling apik sing dipimpin cahya Transformamtion akrilik magnetik, Ngambang tampilan sepatu, Panyedhiya-Oujia

Pemasok Tampilan Sepatu Floating Magnetic Acrylic Magnetic Floating Tampilan Paling apik Produk kasebut wis dites kanggo memenuhi standar kualitas internasional. Diadegake ing taun 2006, Oujia Display Co., Ltd, minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi kabeh semangat, potensial lan strukture lengkap 6.dol kita bakal nyedhiyakake pra-adol, adol, layanan purna jual kanggo sampeyan, hubungi kita nalika ana masalah. 4.we dadi pabrikan, kita duwe kapasitas pasokan sing kuat. 2.kita duwe rantai pasokan sing sampurna, kabeh sing sampeyan karepake Apa sampeyan pabrik? Nggih kita produsen, kita duwe 2 pabrik ing Foshan, sing nindakake proses produksi beda-beda. Kepiye cara supaya bisa entuk layanan OEM / ODM? Hubungi layanan pelanggan lan wenehi Gambar 3D marang kita, yen ora duwe Gambar 3D, kita bisa ngrancang kanggo sampeyan. Apa sampeyan duwe ruang pamer? Kita duwe 2 kamar pamer ing Kota Foshan, Distrik Guangdong, China, lan bisa ngunjungi.
2020/11/25
Rak Tampilan Desain Sederhana Paling Grosir kanggo Suplier Butik kanthi rega-Oujia

Rak Tampilan Desain Sederhana Paling Grosir kanggo Suplier Butik kanthi rega-Oujia

OJ-WR-024 Rak Tampilan Desain Sederhana Paling apik kanggo Suplier Butik. minangka asil infiltrasi antar macem-macem teknologi. Iki dikembangake dening R & Tim D sing nggunakake teknik mekanik, teknologi deteksi lan sensor, teknologi kontrol otomatis, lan teknologi drive servo. Rak Tampilan Desain Sederhana Oujia Grosir Paling Murah kanggo Pemasok Butik withgoodprice-Oujia, 2.kita duwe rantai pasokan sing sampurna, kabeh sing pengin bisa ditindakake
2021/01/20
Produsen Rak Tampilan Emas Mawar Emas Grosir Grosir Oujia

Produsen Rak Tampilan Emas Mawar Emas Grosir Grosir Oujia

OJ-2019N070 Produsen Rak Tampilan Emas Mawar Emas Grosir Grosir. mlebu pasar sawise ngalami uji coba domestik lan internasional sing ketat lan ketat sing dibutuhake dening industri pasokan kantor. Produsen Rak Display Oujia Introto Professional Rose Gold Oujia, 2.kami duwe rantai pasokan sing sampurna, kabeh sing pengin bisa ditindakake
2021/01/20
Layanan Kita
"Kualitas, integritas, inovasi, lan win-win" minangka filosofi bisnis kita. Tujuan layanan kita yaiku nyedhiyakake layanan paling apik kanthi produk paling apik kanggo memenuhi kebutuhan saben klien. Kita ngarep-arep kerja sama, tuwuh lan berkembang karo sampeyan kanthi tulus.
Kasus Kita
Foshan Nanhai Oujia Hardware Display Co., Ltd didegaké minangka pabrikan pabrik ing taun 2011, asline didegaké ing Distrik Baiyun, Guangzhou ing taun 2006. Kanggo nggedhekake ruang lingkup pabrik, saiki dibangun pabrik nomer loro anyar iki ing Kutha Foshan.
Waca liyane
Toko Pakaian Realitas Virtual Kreatif Ing Tata Tampilan Kanggo Busana Merek Modis

Toko Pakaian Realitas Virtual Kreatif Ing Tata Tampilan Kanggo Busana Merek Modis

Toko Busana Realitas Virtual Kreatif Ing Tampilan Layout Kanggo Busana Merek Modis Email: sales1@oujisdisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15728143369 Email: sales6@oujiadisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15626445117
2020/07/07
Gambar 3D Interior Modern Butik Kanggo Desain Toko Tampilan Toko Klambi Tampilan Rak

Gambar 3D Interior Modern Butik Kanggo Desain Toko Tampilan Toko Klambi Tampilan Rak

Gambar 3D Interior Butik Gaya kanggo Desain Rak Tampilan Toko Klambi Toko
2020/07/21
Desain Toko Grosir High End Cepet Dhuwur Kanggo Desain Gratis

Desain Toko Grosir High End Cepet Dhuwur Kanggo Desain Gratis

Toko Grosir Mode High End Cepet Desain Gratis Kabeh Email: sales1@oujisdisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15728143369 Email: sales6@oujiadisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15626445117
2020/07/22
Desain Toko Toko Merek Mewah 3D Tata Letak Peralatan Tampilan Toko Ritel Merek Olahraga Terkenal

Desain Toko Toko Merek Mewah 3D Tata Letak Peralatan Tampilan Toko Ritel Merek Olahraga Terkenal

Desain Toko Sepatu Merek Mewah 3D Tata Letak Peralatan Tampilan Toko Eceran Olahraga Terkenal Email: sales1@oujisdisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15728143369 Email: sales6@oujiadisplay.com Tel / WhatsApp: + 86-15626445117
2020/07/22
Babagan Kita
Foshan Nanhai Oujia Hardware Display Co., Ltd.
Kita duwe spesialisasi ing macem-macem jinis sandhangan logam, celana, rak tampilan tas lan dudukan, uga aksesoris lan produk liyane, kayata meja tampilan, meja resepsionis lan perlengkapan tembok slat.
Loro saka produk kita dhewe, kita uga nyedhiyakake OEM
& Layanan ODM lan uga nampa pesenan sing disesuaikan. Lan kita duwe tim desain kanggo mbantu sampeyan ngrancang toko dhewe. Kanthi macem-macem, kualitas apik, rega cukup lan desain gaya, produke bisa laris ing Asia, Amerika Utara , Eropa wetan, Asia wetan, Asia kidul
  lan
  Tengah wetan saiki.
Yen Sampeyan Ana Pitakon Liyane, Tulis menyang Kita
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.
Lampiran:
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese