Produk paling hot

Grosir rak pajangan sandhangan - Tujuan kita yaiku kanggo gawe marem para pelanggan kanthi presisi sing dhuwur lan kualitas sing dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa rumangsa nyaman lan yakin karo barang-barang kita ing aplikasi kasebut. Produk utama Oujia yaiku rak tampilan sandhangan, stand tampilan sandhangan, meja tampilan lan manekin lan stand tampilan liyane kanggo toko eceran.

Waca liyane
Rak Tampilan Busana Butik Paling Apik Kanggo Toko Eceran Tampilan Busana Ngadeg Supplier Furnitur Toko Lampu LED

Rak Tampilan Busana Butik Paling Apik Kanggo Toko Eceran Tampilan Busana Ngadeg Supplier Furnitur Toko Lampu LED

Oujia duwe pengalaman canggih ing rak tampilan busana Butik kanthi manufaktur sing dipimpin, iki minangka desain penjualan panas ing seri rak tampilan sing dipimpin. kita bisa nindakake desain mimpin beda ing rak tampilan, OEM& ODM kasedhiyaRak Tampilan Busana Butik Eceran Emas kanthi Lampu Led
Profesional Black Retail Shop Fittings Metal Clothing Display Rack produsen-Oujia

Profesional Black Retail Shop Fittings Metal Clothing Display Rack produsen-Oujia

Produsen Perabot Toko Eceran Profesional lan Produsen Furnitur Toko--OUJIA,kabeh fitting toko digawe dening bahan stainless steel kualitas dhuwur lan pabrik langsung sale, kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing manufaktur rak tampilanOEM& ODM kasedhiya
Produsen Rak Tampilan Busana Stainless Steel Profesional China-Produsen Oujia

Produsen Rak Tampilan Busana Stainless Steel Profesional China-Produsen Oujia

Oujia Professional China Popular Stainless Steel Clothing Display Rack produsen-Oujia manufacturers.we minangka pabrikan kanthi pengalaman luwih saka 15 taun ing manufaktur rak tampilan, kita duwe kapasitas pasokan sing kuwat. OEM& ODM kasedhiya ing kene
Produsen Rak Tampilan Busana Butik Emas Custom Saka China Oujia

Produsen Rak Tampilan Busana Butik Emas Custom Saka China Oujia

OJ-NP-001Produsen Rak Tampilan Busana Butik Emas sing disesuaikan SakaChinaOujia  digawe kanthi tundhuk karo standar produksi internasional.Oujia Introto Customized Gold Boutique Clothing Display Rack produsen Saka China Oujia,3.we duwe profesi R&D tim, kita bisa njupuk kasus teknologi dhuwur, kayata Furnitur diplay karo teknologi leviation dipimpin lan Magnetik
China Tiga Warna Led Light Transformamtion Acrylic Magnetic Leviation Floating Shoe Display Stand produsen-Oujia

China Tiga Warna Led Light Transformamtion Acrylic Magnetic Leviation Floating Shoe Display Stand produsen-Oujia

Kauntungan 1.2.we duwe rantai pasokan sing sampurna, kabeh sing dikarepake bisa ditindakake 2.5.we duwe tim kontrol kualitas kanggo njamin kualitas produk 3.4.we minangka pabrikan, kita duwe kapasitas pasokan sing kuwat. 4.3. Kita duwe profesi R&D tim, kita bisa njupuk kasus teknologi dhuwur, kayata Furnitur diplay karo teknologi leviation dipimpin lan Magnetik
High Quality Iron Floor Display Stand kanggo Pengantin Shop Wedding Dress Showroom Oujia

High Quality Iron Floor Display Stand kanggo Pengantin Shop Wedding Dress Showroom Oujia

Introto High Quality Iron Floor Display Stand kanggo Pengantin Shop Wedding Dress ShowroomIki minangka produk anyar kita ing 2021 (OUJIA)Nama Produk: Wedding Dress Display Standnomer item: OJ-CR78Ukuran: 2000 * 400 * 2300 (mm)2000 * 400 * 2100mm (tanpa makutha)Aplikasi: Showroom Toko PengantinWerna: Emas / IrengBahan: Besi/Stainless SteelPerawatan lumahing: Powder CoatingKapasitas: luwih saka 20kgFitur: tugas abot
Grosir Custom Gold Stainless Steel Display Rail Gantung Rail kanggo Wedding Dress

Grosir Custom Gold Stainless Steel Display Rail Gantung Rail kanggo Wedding Dress

Oujia Introto Grosir Kustom Emas Stainless Steel Rak Gantung Rel Gantung untuk Gaun Pengantin Oujia,3.we duwe profesi R&D tim, kita bisa njupuk kasus teknologi dhuwur, kayata Furnitur diplay karo teknologi leviation dipimpin lan Magnetik
Rak klambi emas rasukan rasukan eceran rasukan rasukan rasukan rasukan toko perabotan

Rak klambi emas rasukan rasukan eceran rasukan rasukan rasukan rasukan toko perabotan

Rak pakaian emas Fitur Produk:1. Bahan utama: Stainless steel2. Desain khusus olèh, desainer kita bisa nggawe rendering 3D lan gambar insinyur miturut panjaluk sampeyan.3. Bahan sing dijaluk khusus kasedhiya.4. Solusi logo sing beda-beda cocog karo favorit sampeyan.5. Kabeh wis dipasang ing pabrik, siap digunakake sawise sampeyan nampa.6. Rak sandhangan emas sing diprodhuksi yaiku kualitas apik lan pangiriman tepat waktu.7. Saben Piece siji uga dikempalken menyang peti kayu kapisah, safety ing kapal.8. Desain lan manufaktur etalase toko lan kiosk mall.Aplikasi produk:OUJIA wis nyedhiyakake etalase tampilan toko lan kisok pusat blanja kanthi kualitas dhuwur kanggo macem-macem industri kayata perhiasan, sandhangan, sepatu, lan supermarket wiwit diadegake.
Introto Custom Black Boutique Clothing Store Tampilan stand Dekorasi Metal Rack kanggo Clothes Garment Shop

Introto Custom Black Boutique Clothing Store Tampilan stand Dekorasi Metal Rack kanggo Clothes Garment Shop

Stand Tampilan Busana Ireng iki minangka desain sing paling populer ing pasarlayanan adat lan ODM&layanan OEM kasedhiyaaplikasi: toko sandhangan, toko sandhangan, dekorasi butikbahan: logam rak stainless steelwerna wis selaras, ireng / Emas
Introto Desain Fashion Busana Toko Busana Display Stand Wall Mounted Clothing Rak Display Toko Rak Dinding dengan Lampu LED Oujia

Introto Desain Fashion Busana Toko Busana Display Stand Wall Mounted Clothing Rak Display Toko Rak Dinding dengan Lampu LED Oujia

YW-LED-UP003rak tampilan LED. Nggabungake  karo  nggawe  luwih bisa ditrapake. Produk iki mesthekake yen gambar sing digambarake dening proyektor multimedia bisa dideleng dening pamirsa lan njamin supaya bisa ditampilake kanthi kualitas sing paling apik. Kanthi bobot moderat, breathability lan tutul alus, produk iki bakal nggawe pengalaman kualitas turu sepi, ninggalake pelanggan kroso seger lan alam.Email:sales1@oujisdisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15728143369Email:sales6@oujiadisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Introto Fashion Design Apparel Clothing Store Display Stand Wall Mounted Clothing Display Rack Store Wall Shelves with LED Light Oujia,2.we have perfect supply chain, all you want kita bisa nindakake
Introto Modern Stainless Steel Komersial Rak Display Rak Marmer Busana Rack Kanthi MDF Oujia

Introto Modern Stainless Steel Komersial Rak Display Rak Marmer Busana Rack Kanthi MDF Oujia

YW-LED-2020N003Dudukan emas sing mengkilat cocog karo dhasar veneer marmer menehi pengalaman katon sing paling misuwur. Lampu LED minangka titik padhang saka stand, kanthi cahya, ora ana bayangan ing sandhangan. Kabel sing didhelikake ing tabung. Pelanggan bisa kanthi gampang nginstal lan nggunakake. Kajaba iku, warna tabung bisa disesuaikan.Email:sales1@oujisdisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15728143369Email:sales6@oujiadisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Introto Modern Stainless Steel Commercial Display Racks Rak Marmer Busana Rack Kanthi MDF Oujia,6. sale kita bakal nyedhiyani sampurna wis-sale, sale, layanan sawise-sale kanggo sampeyan, hubungi kita nalika masalah teka munggah.
Best Quality Jewelry rak Factory

Best Quality Jewelry rak Factory

Jewelry tampilan ngadeg. 360 tampilan jurusan perhiasan Panjenengan, bisa dadi rotated.katon ayu, struktur kuwat, gampang kanggo mbongkar lan ngumpul, gampang kanggo transportasi.Email:sales1@oujisdisplay.comTel / WhatsApp: + 86-15728143369Email:sales6@oujiadisplay.comTel / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia BestQuality Jewelry rak Factory, 5.we duwe tim kontrol kualitas kanggo mesthekake kualitas produk
Steel Metal Wall dipasang Lamp Beting Rak karo Kabinet kanggo Retail Clothes Shop Showcase Oujia

Steel Metal Wall dipasang Lamp Beting Rak karo Kabinet kanggo Retail Clothes Shop Showcase Oujia

Matte match werna ireng emas mengilap iku muni paling atraktif, plus kita biasa panel marmer veneer saiki account anyar gaya kabeh-match.Awall dipasang sistem hanging-panyimpenan bisa nggunakke papan ing toko irit, kabeh rak-rak lan hanging bar bisa suwek saka kiriman wall.Kanthi sumorot cahya LED ing sandhangan, ora kuwatir bab ora cukup cahya ing sandhangan maneh.Email:sales1@oujisdisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15728143369Email:sales6@oujiadisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Introto Steel Metal Wall dipasang Lamp Beting Rak karo Kabinet kanggo Retail Clothes Shop Showcase Oujia, 2.we duwe sumber chain sampurna, kabeh sing pengin kita bisa nindakake
Toko Outlet Busana Kustomisasi Produsen Rak Garmen Besi Lampu LED Saka China Oujia

Toko Outlet Busana Kustomisasi Produsen Rak Garmen Besi Lampu LED Saka China Oujia

Oujia Introto Clothing Outlet Shop Stand LED Lighted Iron Garment Rack Oujiakita Produsèn, kita duwe kapasitas sumber kuwat.Oujia Customized Clothing Outlet Shop Stand LED Lighted Iron Garment Rack Produsen Oujia FromChina,6.sale kita bakal nyedhiyakake layanan pra-sale, sale, sawise-sale sing sampurna kanggo sampeyan, hubungi kita nalika ana masalah.
Best China Clothes Kabinet Wall Wooden Display Hanging Shelf Rack karo LED manufaktur-Oujia

Best China Clothes Kabinet Wall Wooden Display Hanging Shelf Rack karo LED manufaktur-Oujia

Oujia China Clothes Kabinet Wall Wooden Display Hanging Shelf Rack with LED manufacturers-Oujia,kita bisa nyedhiyani layanan OEM / ODM (desain interior toko)Oujia Best China Clothes Kabinet Wall Wooden Display Hanging Shelf Rack karo LED Produsen-Oujia Supplier,1.kita bisa nyedhiyakake layanan OEM / ODM (Desain interior toko sampeyan)
BestQuality Introto Retail Gantung Pakaian Rel Gantung dengan lampu led Pabrik Oujia

BestQuality Introto Retail Gantung Pakaian Rel Gantung dengan lampu led Pabrik Oujia

Oujia Introto Retail Gantung Pakaian Retail Dipasang ing Tembok kanthi lampu led Oujia,kita duwe tim kontrol kualitas kanggo njamin kualitas produkOujia BestQuality Introto Retail Wall Mounted Clothes Hanging Rail kanthi lampu led Oujia Factory, 4.we are produsen, kita duwe kapasitas sumber kuwat.

Layanan Kita

Grosir rak pajangan pakaian - "Kualitas dhuwur, integritas, inovasi, lan menang-menang" minangka filosofi bisnis kita. Tujuan saka layanan saka OUJIA yaiku nyedhiyakake layanan sing paling apik karo produk sing paling apik kanggo nyukupi saben syarat klien. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng, tuwuh lan berkembang karo sampeyan tulus. Oujia nyedhiyakake layanan khusus kanggo rak tampilan sandhangan, stand tampilan sandhangan kanggo meja tampilan butik grosir lan stand tampilan. lan kita uga bisa nyedhiyani layanan desain interior butik, OEM& Layanan ODM kasedhiya.

Kasus Proyek saka OUJIA

Foshan Nanhai Oujia Hardware Display Co., Ltd iki diadegaké minangka pabrikan pabrik ing 2011, iku Originally didegaké ing Baiyun District Guangzhou dening 2006. Kanggo nggedhekake orane katrangan pabrik kita, kita saiki mbangun munggah pabrik kapindho anyar iki ing Foshan City. Ing ngisor iki minangka kasus sukses rak tampilan sandhangan, stand tampilan sandhangan lan meja tampilan ing Oujia lan sawetara ide desain interior toko / butik saka kasus proyek kita.

Waca liyane
Best wall dipasang rak tampilan kanggo desain boutique Supplier | Oujia

Best wall dipasang rak tampilan kanggo desain boutique Supplier | Oujia

Iki tampilan OUJIArak dipasang ing tembok prasaja iki banget ekonomi lan biaya-efektif kanggo desain tokomuga-muga sampeyan kabeh seneng..lan nampa kabeh saran kanggo kitasitus web: https://www.oujiadisplay.comOujia Display Co., Ltd duwe tim desain profesional kanggo ngrancang rak tampilan sing beda-beda kanggo butik, ide desain sing beda-beda sing saben wong minangka asil sing pantes.yen sampeyan pengin kita ngrancang kanggo toko ritel, sampeyan bisa nyedhiyani Gambar 3D utawa kita bisa ngrancang kanggo sampeyankita bisa gawé Gold Display Rack, tampilan beting lan kabinèt kanggo sandhangan, tampilan meja, reception mejo lan beting sepatu etc.
Toko Busana Realitas Virtual Kreatif Paling Apik, Pemasok Tata Letak Nang Deleng

Toko Busana Realitas Virtual Kreatif Paling Apik, Pemasok Tata Letak Nang Deleng

Toko Busana Realitas Virtual Kreatif, Tata Letak Tampilan Nang Kanggo Busana Merk ModisEmail:sales1@oujisdisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15728143369Email:sales6@oujiadisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Best Creative Virtual Reality Apparel Store Inside View Layout Supplier,4.we minangka pabrikan, kita duwe kapasitas pasokan sing kuwat.
Best Stylish Boutique Interior 3D Drawings Kanggo Clothing Shop Fittings Store Display Racks Design Supplier

Best Stylish Boutique Interior 3D Drawings Kanggo Clothing Shop Fittings Store Display Racks Design Supplier

Stylish Boutique Interior 3D Gambar Kanggo Clothing Shop Fittings Store TampilanDesain rakOujia Best Stylish Boutique Interior 3D Drawing For Clothing Shop Fittings Store Display Racks Design Supplier, kitaprodusen desain rak, kita duwe kapasitas sumber kuwat ing rak tampilan toko sandhangan, desain paling apikrak toko kanggo pelanggan sandhangan store.We sing paling profesional ing China Produsèn rak sandhangan, ingrak kain kita gawé kualitas dipercaya, kualitas dijamin, lan duwe efek hiasan apik ing rak toko. Sugeng rawuh lan ngalami lan entuk kutipan.
Desain Toko Busana Busana Cepet Profesional High End Kanggo Produsen Gratis

Desain Toko Busana Busana Cepet Profesional High End Kanggo Produsen Gratis

Toko Busana Busana Cepet High End Desain Kabeh Toko GratisEmail:sales1@oujisdisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15728143369Email:sales6@oujiadisplay.comTelpon / WhatsApp: + 86-15626445117Oujia Professional High End Fast Fashion Clothing Store Whole Store Design For Free produsen,5.we duwe tim kontrol kualitas kanggo njamin kualitas produk

Babagan awake dhewe

Foshan Nanhai Oujia Hardware Display Co., Ltd.

Kami spesialis ing macem-macem jinis logam (baja tahan karat / wesi) sandhangan, celonone, rak display tas tangan, stand display grosir lan meja display, grosir rak display sandhangan uga aksesoris lan produk liyane, kayata meja pajangan, meja resepsi lan peralatan tembok slat.

Loro saka produk kita dhewe, kita uga nyedhiyani OEM& Layanan ODM lan nampa pesenan sing disesuaikan uga. Lan kita duwe tim desain kanggo mbantu sampeyan nyedhiyakake sawetara ide desain interior kanggo toko sampeyan dhewe. Kanthi macem-macem, kualitas apik, rega sing cukup lan desain sing apik, produk kita laris ing Asia, Lor Amerika, Eropa Timur, Asia Timur, Asia Kidul lan Timur Tengah saiki.

Yen Sampeyan Duwe Pitakonan Liyane, Tulis Kanggo Kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.
Lampiran:
    Pilih basa liyane
    Basa saiki:Basa Jawa